21

Rabatt

-50%

Siste sjansen

Siste mulighet til å benytte deg av dette FANTASTISKE tilbudet

Få - 50 % i rabatt

-kun $17.95 vs. $35.90 (butikkpris)
– kun tilgjengelig på nett
– så lenge lageret rekker

Gjør deg klar til å puste bedre med Hiloi

Om du sliter med symptomer forårsaket av:

Allergier

Snorking

Forkjølelse

Tett nese

Allergier

Om du lider av sesongallergier eller er allergisk mot dyr kan Hiloi hjelpe deg ved å skånsomt åpne nesegangene. Dette øker lufttilførselen og reduserer følelsen av tetthet i nesen.

Snorking

Stripsene fra Hiloi fungerer ved å forbedre lufttilførselen og minimalisere behov for munnpusting. Dette kan hjelpe med å forebygge mot snorking, som gir både deg og partneren din en bedre natts søvn.

Forkjølelser

Et av de vanligste symptomene på en forkjølelse er tett nese. Bruk av en Hiloi strips kan effektivt åpne nesegangene dine, som øker evnen til og puste og fjerner følelsen av tetthet.

Forbedret Atletisk Yteevne

Når det kommer til avansert atletisk yteevne er et av de viktigste faktorene oksygenisering. Jo mer oksygen kroppen din mottar, jo bedre blir utholdenhetsnivået ditt. Bruk av en Hiloi Nesestrips mens du trener kan hjelpe deg å øke de atletiske resultatene dine vesentlig gjennom økning av lufttilførsel fra åpnede nesebor.

Stressredusering

Det har blitt bevist at å komme bedre i kontakt med pusten vår kan roe hjerterytmen vår, reduserer blodtrykket og senke angstnivåene våre. Ved å bruke Hiloi stripsene kan du maksimalisere lufttilførselen i kroppen din og oppleve dypere avslapning.

Pust bedre med Hiloi Nesestrips

Hiloi Nesestrips er laget av fleksible, fjæraktige bånd

De superklebende vingene på hver side av båndet klistrer seg til nesen din.

Den fjæraktige funksjonen disse båndene har virker ved å skånsomt åpne opp nesegangene, som forbedrer evnen din til å puste.

Disse båndene har komfortabel, tett passform og er designet for langvarig bruk. Du kan ha dem på gjennom dagen, om natten eller mens du trener uten å bekymre deg om at de faller av.

NY
Forbedret design

  • De superklebende vingene på hver side av båndet klistrer seg til nesen din.

  • Den fjæraktige funksjonen disse båndene har virker ved å skånsomt åpne opp nesegangene, som forbedrer evnen din til å puste.

  • Disse båndene har komfortabel, tett passform og er designet for langvarig bruk. Du kan ha dem på gjennom dagen, om natten eller mens du trener uten å bekymre deg om at de faller av.

Omfavn kraften av pusten din med Hiloi

Pust bedre

Hiloi Nesestrips fungerer via en skånsom fjærmekanisme som åpner nesegangene. Dette lar mer oksygen slippe inn i kroppen din og eliminerer følelsen av tett nese.

Selvpleie

Det er på tide å ta vare på deg selv! Bruk av Hiloi Stripsene hjelper deg å puste bedre, så du kan føle deg bedre også!

Opplev Økt Energi

Hiloi Nesestrips kan hjelpe deg å øke den energetiske energien din og øke vitaliteten. Når du minimaliserer snorking vil du våkne frisk og revitalisert. Kroppen din vil også være i stand til å ta imot mer oksygen, som gir deg mer energi gjennom dagen.

Fordelene med Hiloi Nesestrips er Uendelige

Tett nese

Tett nese oppstår når vevet og blodårene i nesen blir hovne og irriterte. Dette fører til blokkering i nesen, som gir deg den tette, ekle følelsen som gjør pusting vanskeligere.

Hiloi Nesestrips benytter en skånsom fjærmekanisme for å åpne opp nesegangene og øke lufttilførselen gjennom nesen din. Hiloi Nesestrips er enkle å bruke og en komfortabel måte å puste bedre på.

Allergier

Hver dag bombarderes vi av allergener. Pollen, forurensning og dyrehår er bare noen få av tingene som kan gjøre at kroppene våre reagerer med irritasjonssymptomer som allergier.

Nysing og tett nese er bare et par av de irriterene symptomene allergier kan forårsake, som gjør pusting både ukomfortabelt og vanskelig.

Hiloi bruker en enkel, medikamentfri metode for å løfte nesegangene og gjøre pusting enklere. Den bruker et spesialtlim som også sørger for at den festes skikkelig!

Snorking

Snorking kan føre til dårligere søvnkvalitet både for deg og partneren din. Du kan ende opp med å føle deg utslitt når du våkner opp om morgenen, med manglende energi til å gjøre det du skal på en travel dag.

Hiloi klebende vingebånd åpner skånsomt opp nesegangene dine for å gi deg en stødig og god tilgang på oksygen mens du sover. Dette kan minimalisere snorking og gjøre at du føler deg frisk og våken når morgenen kommer.

Forkjølelse

Det finnes ikke noe mer ukomfortabelt enn sniffingen og nysingen som oppstår ved en forkjølelse. Når du er syk kan det oppleves vanskelig å puste, som gjør deg enda mer sliten.

Hiloi Nesestrips hjelper deg ved å åpne nesegangene, forstørre nesekanalene og gjøre pustingen enklere. Dette vil hjelpe deg med å føle deg bedre raskere så du kommer deg fra forkjølelsen på rekordtid.

Pusteproblemer

Kroppene våre er spesifikt designet for å puste gjennom nesen. Neseborene våre er utstyrt med en spesialfunksjon som filtrerer og renser luften vi puster inn. Dette gir oss den høyest mulige oksygenkvaliteten når vi puster.

Dessverre opplever mange å puste gjennom munnen uten å tenke over det og sliter med å puste ordentlig gjennom nesen. Dette kan være på grunn av tetthet eller mange andre problemer.

Ved å åpne opp nesegangene vil de klebende vingene på Hiloi stripsene øke lufttilførselen gjennom nesen og inn i lungene. Dette gjør at man slipper å bare puste med munnen fordi de øker evnen til å puste dypt og ordentlig gjennom nesen.

Nytt og forbedret antiallergent lim for sensitiv hud

Antiallergent Lim

Bruk av Hiloi Nesestrips er enkelt!

STEG 1:

Sørg for at huden din er renset for sminke, naturlige oljer og skitt. Vask og tørk nesen med håndkle.

STEG 2:

Fjern baksiden på Hiloi Stripsen din og sett den midt på nesebroen din. Hver vinge klistres til hver side av nesen.

STEG 3:

Den fjæraktige mekanismen i Hiloi vingene åpner skånsomt opp hver nesekanal, som øker evnen din til å puste fritt.

STEG 4:

Etter maks 12 timer er du klar til å fjerne Hiloi Stripsen. Vask den med varmt vann, løsne hver ende og dra den forsiktig av. Vask av limrester.

For atleter og hverdagsfolk

Så viktig er Oksygen

Uansett om du er en profesjonell atlet eller bare nyter trening som hobby er det en ting som er sikkert - jo mer oksygen kroppen din tar inn, jo bedre blir den atletiske ytelsesevnen din.

Oksygen er livsviktig drivsstoff for kroppen. Det pustes inn gjennom lungene, hvor det overføres til blodet vårt og pumpes gjennom kroppen til muskler og organer.

Tett Nese Gjør oss Treigere

Når vi opplever at nesen er tett vil mengden oksygen kroppen mottar synke. Dette betyr mindre oksygen i blodet vårt, som fører til dårligere atletisk yteevne.

Når vi mottar nok oksygen kan vi leve raskere, komme oss lengre og jobbe hardere!

Hva er Optimal Pusteevne?

Visste du at vi bør ta mellom 10 til 16 dype pust gjennom nesen per minutt?

Dette lar kroppene våre motta alt oksygenet det trenger, spesielt mens vi driver med hard trening.

Når vi oppnår optimal pusteevne opplever vi:

  • Økt Energinivå

  • Økt utholdenhet

  • Bedre Yteevne

  • Redusert Utmattelsesfølelse

  • Økt aktivitet i hjerte- og karsystem

Opplev fordelene ved bedre pust med Hiloi

21

REDUSER MUNNPUSTING:

Hiloi Nesestrips reduserer munnpusting, som er livsviktig om du er forkjølet eller lever i et miljø som er stappfullt av allergener. Vi er skapt for å puste gjennom nesen - slik filtrerer vi ut mange skadelige stoffer fra omgivelsene våre!

BEDRE SØVN OM NATTEN:

Hiloi øker lufttilførselen mens du sover, som kan øke den generelle søvnkvaliteten din vesentlig. Bedre søvn = bedre hvile = mer energi om morgenen!

ØYEBLIKKELIG LINDRING:

Nesestripsene fungerer øyeblikkelig - det betyr at de gir deg umiddelbar økning i lufttilførsel når du trenger det. Hiloi er små og enkle å bruke; det er lett å få plass til dem i lommeboken eller vesken din.

KOMFORTABELT:

Når du tar på nesestripsen vil du ikke merke at den er der engang. Ta på deg en i dag og nyt effekten av dramatisk forbedret lufttilførsel gjennom nesen din!

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Hvor lang tid tar det før Hiloi Stripsene Begynner å Virke?

Svar: Hiloi Nesestrips fungerer øyeblikkelig. Vingene på begge sidene av Hiloy-stripsen løfter opp nesegangene dine med en gang du fester stripsen på nesen så du kan puste bedre.

Spørsmål: Når bør jeg Bruke Hiloi Nesestrips?

Svar: Du kan bruke nesestripsene om kvelden for å forhindre snorking og øke pusteevnen mens du sover, eller du kan bruke dem om dagen for å forebygge mot tett nese eller munnpusting.

Spørsmål: Hvor lenge kan jeg bruke en Hiloi Strips?

Svar: Hiloi Nesestripsen bør fjernes etter maks 12 timer.

Spørsmål: Er Hiloi Stripsene trygge å bruke?

Svar: Hiloi Nesetrips benytter antiallergent lim som ikke inneholder noen form for medikamenter. Dette betyr at Hiloi er en medikamentfri løsning som er enkel og trygg å bruke.

Ansvarsfraskrivelse: Hiloi-produkter er ikke ment for å diagnostisere, behandle, kurere eller motvirke noen spesifikk form for sykdom eller tilstand. De bør brukes som en tilleggsbehandling til annen behandling basert på profesjonelle råd. Les mer…